pátek 23. září 2011

VRC VPRC info info info

Čtvrteční výběhy:
- sraz posouváme na 18:25 a přesně o půl vybíháme s tím, že akademická 5, 10, 15 min. se ruší. Pokud to nestíháte, chyťte nás na trase nebo vystupte o zastávku dříve, dál (Podolská vodárna).
- přizpůsobte oblečení večernímu ochlazení, tmě (vezměte si raději světlejší oblečení, případně s reflexními prvky) a kdo máte, doporučuji čelovku - jednak budete ve tmě vidět a jednak sami lépe uvidíte :-)

Sobotní výběh 20+ (24. 9. 2011):
- sraz v 9:00 hod. na Roztylech když vyjdete ven z metra a půjdete k lesu, tak hned u něj narazíte na zábradlí, tak tam. Avizovaní účastníci Lenka (kašlík, rýmička, Brno - pardon, nebudu), Marcel, Roman, Lucka, Katka, Zdeněk, někdo jménem Ondřej Matějka viz. Facebook. Trasa bude domluvena na místě/přes Facebook :-).

Úterní nabídka společného výběhu (27. 9. 2011):
Hostivařské běhny nás zvou na výlet Klecánky - Stromovka: http://apps.facebook.com/nike_lokality/runs/view/656

Středeční zajímavá nabídka (28. 9. 2011): závod VŠ ligy na 5 nebo 10 km
- startovné 80 Kč, můžete si vyzkoušet a i na závod zapůjčit botičky ASICS + 30 % sleva na nákup
- závod startuje v 17 hod., kapacita 80 běžců a přihlásila bych se dopředu!!!

Pro přihlášení je potřeba se zaregistrovat a pokud doporučíte svého kamaráda, tak ten získá 100 Kč (nevím, jestli fiktivních, nebo jako slevu na závody nebo jak to je), ale moje ID je 13832  a jestli mě uvedete při registraci, dám vám z toho polovinu, ať profitujeme všichni :-)))

Čtvrteční běh (29. 9. 2011): soupeř nám přehodil předehrávku utkání ze středy na čtvrtek, bohužel s vámi tedy ani ve čtvrtek nepoběžím. Trénink se ale určitě uskuteční a opět vám nachystám pár špíčků a špeků :-).

Vokolo Priglu (8.10. 2011):  14 km závod okolo brněnské přehrady - pořadatel dnes vyhlásil blížící se naplnění kapacity závodu. Jestli tedy ještě někdo zvažujete účast, přihlaste se co nejdříve! Účastníci zatím Lenka, Blanka, Honza. 

Rozvrhněte síly a vyberte si z bohaté běžecké nabídky na příští týden :-). Taky nezapomeňte hlasovat o název klubu, zatím stále vede VRC (Výtoň running club), ale konkurence byl měl být i VPRC :-))). Těším se na vás!

2 komentáře: