pátek 2. září 2011

Připravit, ke startu, pozor...

Máme za sebou poslední "trénink" - spíše společný předzávodní výklus doplněný o drobné zábavné vsuvky. A jak takovýto předzávodní výklus probíhal? V super počtu 18ti účastníků jsme vyběhli. Díky šílenému profesorovi, kterému se pomotaly molekuly jsme se snažili dát dohromady patřičné atomy. Po cestě jsme si povídali, rozmotali gordický uzel a bojovali o most! Ti nejrychlejší co měli také notnou dávku štěstí získali v přetěžkém boji právě tuto strategickou spojnici ostrova s pevninou. Pokračovali jsme dále v putování a s tajným heslem chránili vlastní životy a brali životy těm, kdo neměli tolik štěstí či rychlosti. V Braníku jsme narazili na hladového draka, který neměl slitování a jehož velkou zálibou bylo bojování a ohryzávání vlastního ohonu. S radostí jsme mu utekli a na louce před Hamrem ještě zapojili mozkové závity při hledání svých parťáků. Pak jsme si dali poslední hru - Člověče nezlob se - a jakože to byl pořádný boj kde se nejednou ztratila figurka či hrací kostka. Ocenili jsme vítěze a poté už utekli otravným mouchám na limču, pivko, večeři na Hamr.

Doufám, že se vám to líbilo stejně jako mě. Díky všem za krásný večer :-)!

Dnes už odpočívejte, regenerujte, připravte si vše na zítřejší závod, jestli běháte s hudbou, tak namixujte vhodný závodní playlist, mrkněte se ještě jednou na trasu, na informace organizátorů, pusťte si nějaký super tématický film (třeba Forrest Gump, Spirit of the Marathon, Five thousand meters, The long run.....) běžte brzo spát a pokud budete chtít, doražte zítra ve 12:00 hod. k restauraci SOHO, kde si dáme společný sraz. Projdeme si areál Žlutých lázní, připravíme se na závod a kdo budete chtít, můžeme vyběhnout společně.

Všem ostatním kdo si chtějí zaběhnout co nejrychlejší čas nebo chtějí běžet sami přeji ať se vám běží co nejlépe! A runner must run with dreams in his heart! Užijte si to :-)!

Žádné komentáře:

Okomentovat