pátek 9. září 2011

GIA SOU RE KOUMBARE


Jsme a jsme dvě. Táhneme za jeden provaz. I když každá máme ještě provaz svůj vlastní - jeden z nich je barevný, protože si společnou práci užíváme.

Taky táhneme za jeden provaz s ostatními kolegyněmi. Jedna bez druhé bychom kulhaly, jeden bez druhého bychom toho tolik nezvládli. Pomáháme si, držíme při sobě, motivujeme se a povzbuzujeme, a to nás činí jedinečnými. Dělíme se o společné radosti i starosti. Lecčíms (možná by se dalo říct i vším) jsme si prošly a ne vždy to byla procházka růžovým sadem. Pralo do nás slunce, bušil do nás déšť, vozily jsme se na výlety (až v Dánsku jsme byly!), potmě jsme se občas bály, brodily se močály...občas nemáme rozum :-).

Jsme mladé, ale máme už něco za sebou. Prošly jsme lán světa. Přesně víme, kdy jsme se narodily, bylo to 7. května 2011 kdy jsme se rozloučily s našimi prvními předchůdkyněmi, které odešly na věčné cesty (budiž jim jakýkoliv povrch lehký) a sami vyrazili poznávat svět. Občas nám chybí. Jsme mladé i staré, jsou nám 4 měsíce a 700 km. I když se nám někdy nedařilo, vzpouzely jsme se, záškodničily a občas nám nic nevonělo (ani my sami sobě), máme rády svůj život. Milujeme volnost, vítr v tkaničkách i chrupkání v pytlíku v batohu. Abychom mohly podávat špičkové výkony, víme že je důležité odpočívat a regenerovat.

Máme rády své kolegy/kolegyně, společné ťapkání po cestách, radost z běhu, ze společné práce, toho že se můžeme společně podělit o naše vítězství i škobrtnutí a vždycky jsme podrbáni za tkaničkama, že příště to bude lepší... Společně si vše užíváme, a to jak na cestě tak i u višňového Bernarda/polotmavého Birrela. Máme krásný život a jsme za to moc rády. A není to jen naše zásluha. Je to zásluha všech našich kolegů a kolegyň, které nás obohacují! Velké díky jim za to a i když víme, že se blíží náš čas, kdy se půjdeme podívat jak vypadají ony věčné cesty, nahradí nás zase další kolegyně, které budou z jedné strany trochu "jelítka" a trochu nebudou mít rozum, rozhodně víme, že si budou hodně užívat všechny další km s vámi. Každý čtvrtek (nejen) strávený s vámi je svátkem! Díky vám za společnou cestu a společné km :-)! Ať už je čtvrtek, ať už je čtvrtek, ať už je zase čtvrtek :-)))

Žádné komentáře:

Okomentovat