pátek 4. listopadu 2011

Čtvrteční poběháníčko :-)

V počtu 9+3 přátelé ze "spřátelené běžecké buňky" jsme vyrazili vstříc večerní Praze na tradiční trase Výtoň - Modřanský Biograf. Překvapivě bylo poměrně teplo a světelný smog nám osvětloval tmavé úseky cesty a když ne smog, naše čelovky rozhodně! S viditelností tedy nebyl problém a cesta ubíhala parádně. Zlepšujete se úžasně :-)!!!

Zastávka v Modřanském biografu měla výborné výsledky (Bernarda):
- domluvili jsme vánoční večírek - 22.12.2011 (zapište si!) - krátký výběh Výtoň - Braník (sprcha) + přesun...
- zatím není vybráno kam se přesuneme, což by vzhledem k termínu a našemu počtu bylo dobré domyslet a zamluvit dopředu - popřemýšlejte tedy prosím :-)
- ohledně dárků uděláme tajné losování (každý si vylosuje jednoho z nás a tomu připraví/vyrobí/koupí něco drobného :-)
- uděláme také Tombolu, jestli budete chtít přihodit něco do Tomboly, bude to vítáno :-)
- Sportband pro holky - budeme losovat na vánočním večírku (Barča, Kačenka, Lucka)
- plány a závody do konce roku: nic moc jsme nevymysleli mimo nápadu udělat společný delší výlet (zřejmě v prosinci některou sobotu o délce 24 km (zvažte tipy na trasu a termíny :-) - co takhle hned z kraje - 3. prosince?)
- plány a závody na příští rok -  zazněla místa (Vídeň, Salzburk, Kypr, Drážďany, Praha, Berlín, Amsterdam, Olomouc, Prygl....) - během příštího týdne dám dohromady termíny a startovní podmínky
- zamyslete se nad Ctiborovým návrhem založení občanského sdružení (zvažte výhody i nevýhody)

Tajné losování, finalizace místa vánočního večírku, termínu delšího poběháníčka, založení občanského sdružení - 1. prosince po tréninku v Biografu :-).

Běhu zdar :-)))

Žádné komentáře:

Okomentovat