neděle 7. srpna 2011

Tréninkový rekord - báječných 13 spoluběžců :-)))



Když jsem se dívala na detaily našeho tréninku na Nike Running Lokality a našla tam přihlášených 11 běžců z čehož většina nebyla z našich pravidelných účastníků, pojala mě radost i starost :-). To druhé bylo zbytečné, trénink byl perfektní a sešly se na něm úžasní běžci. A suma-sumárum nás nakonec bylo 13!

Postupně jsme se trousili a potkali pod našim oblíbeným železničním mostem na Výtoni. Domluvili jsme se na tréninku, povykládali o zářijovém závodě... Odpolední bouřka a lijavec už vypadali že se nevrátí, nad hlavou nám přejely tradiční vlaky, a tak jsme vyběhli ve velké skupině opět k Botelu Racek :-)... cesta ubýhala jedna radost, i když počasí bylo nakonec lehce sauno-idní :-))).
Protáhli jsme se, projeli běžeckou abecedu a vyrazili do prvního cíle - k Hamru. Běželo se příjemně, občas jsme se vyhýbali kalužím, občas cyklistům, zdravili jsme druhé běžce a závěrem trochu přidali na rovince před Hamrem. Paráááda, pětku jsme zvládli parádně, až se z některých z nás kouřilo :-)!

Tady jsme se rozloučili s první částí, někdo to otočil zpět na Výtoň, někdo vyrazil na tramvaj a my ostatní pokračovali směr Modřany. Bylo to skvělé, opět během chvíle tramtadadá... 8 km v nohách a višňový a švestkový nealko Bernad jako oslava dnešního výkonu v Modřanském biografu se všemi kdo vydrželi až do konce! Super, tleskám, paráááda a velká radost!

Nakonec se ještě nejednalo o konec tréninku, běžci kteří bydlí v Modřanech /a dááál po cestě/ se připojili ještě na dalších pár km nahoru Modřanskou roklí (někteří pak běželi až na Jižák). Perfektní, mám z vás radost jak se zlepšujete!

Skvělý trénink se skvělými lidmi! Parádní večer!

Zopakujeme zase ve čtvrtek :-) - http://apps.facebook.com/nike_lokality/runs/view/363 buďte u toho!

Žádné komentáře:

Okomentovat