neděle 28. srpna 2011

Start závodu klepe na dveře...

Předposlední trénink před závodem byl avizován jako poslední běžecký. Příští týden už máme v plánu pouze malé společné zábavné proběhnutí...no bude to takové překvapení. Snad se podaří :-).

Ještě před samotným tréninkem vznikly drobné sázky kolik nás na trénink přijde. Tipy se různily a nakonec nás z Výtoně vybíhalo 15. Výborný počet! Tím to ale nekončilo. Ještě několik běžců nás doběhlo a celkový počet se vyšplhal na 19. Pecka!

Trénink byl ze začátku klasický, pomalejší rozběhnutí k "rackovi a kačerovi", protažení, běžecká abeceda a pak jsme začali. Marcel si vzal na starosti rychlejší chlapi a v tempu kolem 5:00 min./km vyběhli na cca 3 km s cílem zjistit kolik stojí Kofola ve stánku s  občerstvením a pomalejším tempem se poté vrátit pro  nás ostatní kteří jsme si běželi ve svém příjemném konverzačním tempu.

Společně jsme doběhli na Hamr kde se několik běžců odpojilo, a pokračovali jsme dále do Modřan. Zde se odpojili jiní a vyrazili jako předskokani do Modřanského biografu na občerstvení těla i ducha :-). My ostatní jsme si protáhli trať směrem na Zbraslav a posléze dorazili za našimi předskokany do biografu. Odpočinuli jsme, povykládali a postupně nabírali různé směry. Někteří na náhradní autobusovou dopravu zpět do centra, jiní běželi dále do Modřan, další běželi zpět ke Žlutým lázním. Každý si dal do těla tak jak chtěl či potřeboval. Super večer!

Díky vám všem a už teď se těším na čtvrtek a v sobotu na závod. Naleštěte botičky...už zbývá jen pár dní :-)!

Žádné komentáře:

Okomentovat