sobota 13. srpna 2011

Ještě 3 běžci a bylo nás dvacet aneb parádní běžecký podvečer :-)

Se začátkem závodu se rozrůstáme a rosteme. V průběhu týdne již chodily zprávy, že by nás mohlo být hodně, postupně přicházely další a další zprávy a nakonec... ve čtvrtek se nás na Hamru potkalo 17.

Už na Výtoni bylo pod mostem značně rušno, aktuální počet 13 běžců...všichni natěšení, krásný letní podvečer, a tak jsme vyrazili :-). Proběhli jsme se po nábřeží, tunelem pod Vyšehradem, kolem loděnice... U oblíbeného botelu se protáhli, běžecký krok ladili speciálními běžeckými cvičeními, nabrali další spoluběžce co nás doběhli, pozdravili huso-kačera Gallupa a pokračovali dále v cestě. Během chvíli jsme minuli Žluté lázně a obří reklamy Nike run Prague (závod už se blíííížíííí ;-)!), dále podolskou cyklostezkou, pod Barrandovský most a už jsme byli u Hamru. Před 5 km zařadili ještě rychlou cca 400 m dlouhou rovinku s výklusem a krátký odpočinek.



S částí skupiny jsme se rozloučili, zamávali a vyrazili na další cestu směr Modřanský biograf. Po cestě jsme si povídali, koukali na okolí, zdravili kolegy běžce, jako obvykle to uteklo a už jsme si dávali do nosu višňového nealko Bernarda či vodu. A k odpočinku i občerstvení nám hrála živá kapela :-)

Začínalo se ochlazovat, někteří běžci pokračovali dále - Jižní Město, Modřany, jiní se vraceli na Výtoň... tak jsme se rozloučili a doufám, že i vám se trénink líbil stejně jako mě.


Čtvrteční večery s vámi jsou prostě parádní!!!

Máme před sebou poslední 3 tréninky, už jen 3 týdny do startu... tak zase ve čtvrtek ;-)!

2 komentáře: