pátek 8. července 2011

Trénink s čistou hlavou :-)

Začaly prázdniny, doba dovolených, volna, pohodičky, odpočinku i nových aktivit - změny stereotypu :-). Sešli jsme se tedy v malém, přesto příjemném, počtu - 2 ks :-), vy ostatní si různě užíváte dovolených v Čechách i v zahraničí a budiž vám to bez závisti přáno :-). Těším se, že nám pošlete třeba taky nějaký report o tom jak se vám běhá o prázdninách když nejste v Praze a nemůžete se připojit k nám...čímž vyhlašuji soutěž:

Pošlete report z vašich prázdninových běhů a připojte také nějakou parádní fotografii. Reporty uveřejním tady na našem blogu a na Facebooku. Kdo získá do konce července nejvíc hlasů (za hlasy budou počítány počty "like" na Facebooku pod publikovaných článkem), získá parádní Nike lahev na pití, která se bude v této době veder a obrovských teplot určitě hodit! Tak pojďte si zasoutěžit :-) a posílejte své reporty!

No a k včerejšímu poběháníčku? Pravidelná trasa - Výtoň (výluka tramvají z Modřan, celoprázdninová výměna kolejí s náhradní autobusovou dopravou) - husokačer u Botelu Racek (schovávající se chudák pod autem) a parádní protažení - Pobřežní cesta (mávání kolegům z Nike tréninku), Hamr (vodní osvěžení se ve včerejším vedru a všudemotající se florbalisti mající na Hamru turnaj) - cesta pod golfovým hřištěm s příjemným větříkem - klavírní koncert ve Streetparku Modřany - cesta podél Vltavy kousek za nádraží Modřany k labutím, a otočka do cíle pod most k nádraží...finální sprint, cílová rovinka a nácvik probíhání cílovou páskou... yeaaaah, a téměř 10 km v nohách propovídaných, aniž bychom věděli že už je to tolik a že vlastně běžíme :-). Parááááda!

Závěrečné osvěžení na zahrádce u Modřanského biografu - Růžovka (malinová limonáda), višňový nealko Bernard s čistou hlavou (wow, moc moc dobrota!). Nádherný trénink, nádherný večer, nádherné poběháníčko! Díky Adél! No a pak ten západ slunce....nádhera, nádhera...

Pokud máte čas a jste v Praze, neváhejte a připojte se opět příští týden ve čtvrtek v 18:30 k nám. Sraz pod železničním mostem na Výtoni! Těším se na vás :-)!


Žádné komentáře:

Okomentovat