úterý 26. července 2011

Pondělní podvečer u Vltavy a dááááállll....


Ve čtvrtek nás čeká parádička v podobě pikniku a VIP tréninku s reprezentačním koučem panem Korbelem, navíc jsme minulý týden trénink vynechali - co je tedy lepšího než uspořádat společný výběh hned v pondělí :-).

Na Výtoň dorazili čtyři výborní běžci, dnes opět pánská skupina. David už běžel z Modřan, takže s desítkou v nohách, další už pár kilometrů na sraz na Výtoni také uběhli... jen chybělo, aby pravidelné hlučné přejezdy vlaků na železničním mostě odstartovaly náš trénink! Jdeme na to!
Vyběhli jsme, povídali, po cestě ještě potkali běžeckého kolegu ambasadora Pepu, doběhli k Botelu, protáhli se, rozcvičili, projeli abecedu a hurá na Braník. Přestože jsme se domluvili, že poběžíme pomalejším tempem, rozběhli jsme se poměrně svižně. Jestli to nebylo tím, že David zjistil že dnes je opět “polotmavý Birrel akce”. Ať už tak nebo tak, s větrem o závod jsme byli za chvíli v Braníku.

Osvěžili se, občerstvili, probrali plány a vyrazili do Modřan. Po cestě jsme narazili na pěkné slečny a chlapům to najednou běželo jedna radost :-). Část z nás se odpoutala v Modřanech - skvělý výkon chlapi!!! A zbytek jsme vyrazili netradičně do kopce směrem Libuš. David si proběhl parádní pulčáček a odpoutal se v půli kopce. S Marcelem jsme pokračovali do Libuše kde jsem se s ním rozloučila a on pokračoval dál na Jižní Město - další krásný tréninkový pulčáček :-)!


Chlapi: respect, radost, skvělé poběháníčko - další skvělý večer! 

Paráda a už se těším na čtvrtek :-)!

A další pravidelný Podolský trénink - opět další čtvrtek od 18:30 hod. na Výtoni - sraz pod železničním mostem :-) http://apps.facebook.com/nike_lokality/runs/view/362

Žádné komentáře:

Okomentovat