pátek 15. července 2011

Trénink na jedničku s hvězdičkou!


Parádní trénink s parádními parťáky? No jasně! Opět jsme vystartovali z Výtoně. Počasí se na nás tvářilo různě - jako by si rozmýšlelo, jestli nás zkropí nebo ne... Alespoň nebylo hrozné vedro :-). Na nábřeží foukalo, ale po rozběhnutí a zahřátí se to tolik nevadilo. V závětří na trávě před Rackem jsme se protáhli a projeli abecedu a nic nám nebránilo ve vyběhnutí. Nasadili jsme pro nás svižnější tempo v řádu 5:30 min/km a výborně jej drželi po 4 km - kousek za Hamr k slibovanému stánku polotmavého Birellu. Občerstvili jsme se, povykládali, pozvali kolegy na super závod Nike run Prague a následně se rozloučili s Marcelem, který si to dal zpět na Výtoň a dále na Strahov. Super Marceli :-)! S Davidem jsem vyrazili do Modřan, potkali skupinu triatlonistů s kolegou Pepou (radost vidět profíky v akci :-)))!) a poté pod vlivem jejich tréninku vyrazili v tempu lehce přes 5:00 min/km do Modřan, kde jsme se rozdělili. Davida ještě čekala vrcholová prémie kopce na Točnou za kterou by si zasloužil mochomůrkový - tedy puntíkatý dres (úžasné, přes léto sledovat Tour de France). Moc hezký trénink chlapi a běželi jste výborně!


Pozor pozor - příští týden trénink nebude! Místo toho mám pro vás malý domácí úkol. Zaběhněte si 5 km úsek a pošlete mi časy na km, jak se vám to dařilo. Pokud nemáte nějaké měřáčky, mrkněte do mapy na webu, natrasujte si 5 km a pošlete mi finální čas.

Příští trénink v pondělí 25. 7. opět 18:30 na Výtoni a pak ve čtvrtek trénink + slibovaná grilovačka od 18:00 hod. ve Stromovce (pouze pro běžce skupiny po domluvě se mnou :-)). Od koho ještě nemám potvrzenou grilovací účast, ať tak prosím učiní přes Facebook :-)!

A nezapomeňte, že do konce července můžete také soutěžit o parádní Nike lahev!

Tak v pondělí 25. 7. v 18:30 na Výtoni ;-)! Těším se na vás :-)!

Žádné komentáře:

Okomentovat