středa 15. června 2011

Strom-ufff ka :-) aneb středa v nové lokalitě :-)

Uff a je to za námi - Strom - uffka :-).

Tento týden jsme netradičně běželi ve středu a netradičně zvolili Stromovku. Ti kteří za Stromovku orodovali, že ji mají blíže - hádejte co - nedorazili, ale to nevadilo, protože se k nám přidali 4 noví běžci - Lucka, Ondra, David a Simone. Celkem se nás nakonec sešlo devět.

Rozběhli jsme se po obvodu Stromovky, za viaduktem se protáhli, sfoukli běžeckou abecedu a dali si super soutěž pro chytré hlavy a rychlé nohy.

Dále jsme vyběhli vstříc krásám tohoto nádherného parku. Poté co jsme udělali pohodové, avizované 4 km kolečko se program rozdělil. Jedné části skupiny se zachtělo posilování, tak využila nádherného parku a druhá část si zaběhla rychlý 1,5 km okruh. Sfoukli jsme to v pohodě, dali si ještě jeden stejný okruh na výklus a pohoda dvacet, dnešní trénink byl za námi.

Klobouk dolů pak ještě před těmi, komu to bylo málo a vydali se vstříc dalším okruhům podvečerní Stromovkou. Část běžců tady ještě nikdy nebyla, shodli jsme se, že je to nádherná lokalita, ale pro většinu z nás daleko. Příští týden se tedy opět "vracíme na místo činu" a Výtoň - Podolí - Braník bude naše.

Těším se na vás jako vždy ve stejný čas a na stejném místě - ve čtvrtek 23. 6. 2011 od 18:30 hod. na Výtoni. Užijeme si to a třeba zase pokoříme čas našeho 841 metrového běhu pod Mostem Inteligence se slovy... "running sucks!" a něčím dobrým na konci!

Žádné komentáře:

Okomentovat