pátek 24. června 2011

Parádní večer s novou trasou... Výtoň - Zbraslav

Na čtvrteční trénink bylo přes Facebook aplikaci přihlášeno 7 účastníků a další info o účasti přišlo přes e-maily - celkem avizováno 9 účastníků. Nebudu vás dále napínat, nakonec nás bylo 6 statečných. Parádní počet!

Nově s námi vyběhl i Marcel, jeden z největších běžců různých Nike challenges, který když přiběhl už měl 10 km v nohách, dal si s námi trénink a ještě si doběhl další km na půlmaraton. Skvělá práce Marceli! V září už je přihlášený na Nike run Prague, tak pojďte společně trénovat, ať mu to v září nandáme :-)))!

Vyběhli jsme tradičně směr botel Racek, kde jsme se protáhli, dali si běžeckou abecedu. Navíc jsme potkali naprosto netradičního huso-kačera. Zvláštní, zvláštní... Radostně proběhli kolem Žlutých lázní, seběhli pod Barrandovský most, zdravili další běžce, proběhli parkem, mezi loděnicemi a rychlý sprintík k odbočce na Hamr. Ten se nám bude hodit do závodu na cílovou rovinku :-). Tak 5 km za námi s prstem v nose :-). Báječné bylo, že všichni chtěli pokračovat dál. Dali jsme tedy malou pauzu a domluvili se, že netradičně se nebudeme vracet zpět na Výtoň, ale podíváme se dále do Modřan, na Zbraslav...

Zvolili jsme cestu kolem golfových hřišť, podél Vltavy, Streetparku, až k Nádraží Modřany, nakonec jsme to ještě trochu prodloužili směrem na Zbraslav na limonádu. Chvíli jsme poseděli a vraceli se zpět. Do 10 km chyběl kousek, tak jsme ještě trochu protáhli trasu a už tam bylo krásných 10 km.

Báječný trénink s úžasnými lidmi a pro příští tréninky vymýšlíme další alternativní trasy. Nenechte si ujít a přidejte se k nám. Závisí jen na vás, jestli si s námi dáte 3 km, 5 km, 10 km... a hlavně běžíme konverzačním tempem!

Vybíháme opět ve čtvrtek v 18:30 - sraz pod železničním mostem na Výtoni! 
Těším se na vás :-)!


Žádné komentáře:

Okomentovat