pátek 27. května 2011

26. 5. 2011 Dance with me - run with me - run for fun :-)


Ve skvělé partě šesti běžců jsme vyrazili tradičně k botelu Racek. Krásný kiláček na zahřátí svalů, po cestě nás doběhli ještě dva kolegové co nestíhali - paráda :-)! Jedna moje kamarádka začínající běžkyně se dnes překonala a opět si protáhla svůj vzdálenostní rekord a i když nás opustila hned z kraje, volám výborně Renčo, jen tak dál a půjde to stále lépe :-)! 


Protáhli jsme se, projeli běžeckou abecedu, domluvili se že prokličkujeme davy lidí, který se motaly kolem Žlutých lázní na koncert Monkey Business, poté si dáme nějaké zrychlované rovinky a sprintíky a s prstem v nose hurá na limču. A jak jsme řekli, tak jsme udělali. 
Přibližně na 3 km byly zařazeny dvě zrychlované rovinky, na 4 km další sprinty a pak už jen doběh a limča, která v tom dusném počasí a vedru opravdu sedla. Zpět už jsme jen drželi tempo, závěr patřil sprintíkové soutěži s doběhem pod most na Výtoni. Opět úžasný večer a všichni úžasní. Mám radost - mám z vás radost :-)!


Příští trénink opět ve čtvrtek v 18:30 pod železničním mostem a opět spojíme příjemné poběháníčko, se zábavou i tréninkem na zářijovou desítku. Pokud byste měli nějaké nápady co do tréninku zařadit, sem s nimi :-)! Díky za hezký večer!

Žádné komentáře:

Okomentovat