pátek 13. května 2011

12. 5. 2011 I'm singing in the rain

Čtvrteční společný výběh Výtoň - Braník... Od rána avizovány deště a hlavně bouřky. Počasí si s námi hrálo - chvíli pršelo, chvíli nadějně svítilo slunce. Postupně chodily zprávy a rušení účastí. Přesto jsme se domluvili - jestli bude jen pršet a nebudou lítat trakaře, poběžíme :-)! A udělali jsme dobře.

Na Výtoni pod železničním mostem jsme se sešly čtyři statečné ženy. Poprchávalo, ale žádný velký déšť to nebyl. Malé kapky se radovaly na hladině Vltavy a my se radovaly taky - že jsme se sešly a můžeme vyběhnout. Vzduch byl krásně čistý a jarně voněl, celou dobu jsme si povídaly, proběhly jsme pod Barrandovským mostem - jaktože už jsme tady? - u Hamru obdivovaly dračí lodě, sem tam jsme potkaly další běžce nebo cyklisty, ale jinak jsme měli krásnou prázdnou cestu jen pro sebe. Oběhly jsme první golfové hřiště a stočily to zpět na Výtoň. Sešly jsme se v silnější sestavě, tak jsme běžely a běžely a běžely a bylo nám  krásně. Rozloučily jsme se u Podolské vodárny a obdržely Nike placičky jako medaile za statečnost a tím končil náš druhý společný výběh.

Ještě ale musím dodat:
Vždycky jsem si  myslela, že běhání v dešti je jen o nachlazení a stojí to za nic. Ale není to pravda. Když je běžec dobře vybaven, může to být úžasný zážitek.


Pár dalších fotek:





Žádné komentáře:

Okomentovat