pátek 14. října 2011

Čtvrteční reportík

Čas srazu na Výtoni pod mostem se ustálil na 18:25 a zavítal mezi nás také kamarád z Dailymile - Jonny (děkujeme a těšíme se zase (někdy) příště). Vyrazili jsme ve složení Lenka, Ctibor, Zdeněk, Katka, Lucka, Vláďa, Táňa, Honza, Marcel, Jonny, Barunka, Ilona za chvíli doběhl Štěpík u Racka jsme se potkali s Markem a na Braníku se připojili ještě Adélka s Petrem (doufám, že jsem na nikoho nezapomněla jako posledně...).

K Rackovi ještě téměř za světla, dále už potmě. Zlaté čelovky... :-). Přesto bylo nádherně! V Braníku jsme nabrali Petra s Adélkou, za chvíli nás opustila partička co se vracela z5 na Výtoň a my pokračovali za běžeckou odměnou do Modřanského biografu. Už první zprávy od Petra naznačovali, že se něco děje - možná snad že je i biograf zavřený... a jelikož jsme tam byli za chvíli - jak Roman posledně prohlásil: "nenápadně totiž zrychlujeme" - potvrdilo se nám "zlé" tušení - všude tma, žádná cedule... nu což... jelikož už byla dost zima, kouřilo se z nás i od nás, bylo třeba  jasné rozhodnutí, které přišlo během chvíle. Žádné alternativní restaurační zařízení v okolí, dáme si trochu víc do nosu a vrátíme se na Braník do restaurace - mám z vás radost VRC běžci :-)))!

Celkem to vyšlo kolem 13 km, chladno už tedy bylo opravdu dost, světla nazbyt také nebylo, ale teplý čaj, limonáda a dortíčky na Hamru nás zahřály a potěšily. Honza nás následně rozvezl na lepší dopravní spoje či až domů (děkujeme), a tak jsme parádně strávili další čtvrteční večer! Díky moc všem za něj!

PS: Příští týden se poběží něco lehčího, ať jsme před Drážďany fit - do neděle vám pošlu info co a jak, kdy a kde, počítejte s tím, že od vás budu potřebovat potvrzení o registraci a vyberu/eme 30 Eur (záloha na čip, která se musí uhradit předem). Vše vám ale ještě napíšu :-)!!!
PS2: Fotky dneska nebudou, nechcete se fotit, tak co se dá dělat :-)))

Žádné komentáře:

Okomentovat